مینی چیلر مهتاب گستر
 
برج خنک کننده
سازنده برج خنک کننده
 
 
یک شنبه 22 اسفند 1399برچسب:مینی چیلر, :: 11:12 ::  نويسنده : شرکت مهتاب گستر

مینی چیلر

مینی چیلر (Mini Chiller)

مینی چیلر یا همان چیلر کوچک، یکی از تجهیزاتی است که آب سرد را با پمپ توسط کویل ها به درون ساختمان دستگاه پمپاژ می کند تا به تهویه مطبوع فضا کمک کند. همچنین این دستگاه با ظرفیت های محدودی نیز ساخته می شود.

عملکرد مینی چیلر

نحوه عملکرد مینی چیلر بستگی به محلی که در آن نصب می شود دارد. اگر از آن به عنوان سیستم سرمایش صنعتی استفاده شود، آب دورن یک مبدل حرارتی وارد می شود و حرارت اضافی اسید سولفوریک را جذب می کند که سبب کاهش دما می شود. اما اگر به عنوان سیستم سرمایشی ساختمانی استفاده شود، آب را به وسیله پمپ به داخل هواساز ها و فن کویل ها وارد می کند. همچنین از مینی چیلر ها برای سیستم گرمایشی هم استفاده می شود که به جای آب سرد، آب گرم وارد قسمت پمپاژ می شود.

قطعات تشکیل دهنده مینی چیلر

اجزای تشکیل دهنده مینی چیلر عبارت است از:

  • اواپراتور
  • کمپرسور
  • کندانسور
  • شیر انبساط
  • فن کندانسور
  • شیر گسترش
  • تابلو برای کنترل و خازن

بررسی مینی چیلر ها

مینی چیلر ها را می توان از دو لحاظ بررسی کرد:

ظرفیت: چیلر های با ظرفیت کم تر از ۲۰ کیلو وات واقعی را می توان مینی چیلر نامید.

مکان کاربری: نکته مهم تر در کاربرد نام مینی چیلر ها که بسیاری نیز آن را در نظر نمی ‌گیرند، مکان کاربری آن می باشد. معمولاً در مکان‌ های استفاده می ‌شوند که ساختمان و محل کاربری دارای موتورخانه و تجهیزات مرکزی نمی باشد. و نیاز به چیلری وجود دارد که بتوان با کم ترین تجهیزات و تخصص بهره برداری شود.

به عنوان مثال در یک آپارتمان که سیستم گرمایش توسط یک پکیج ساده انجام می گیرد، می توان با استفاده از یک مینی چیلر در بالکن و فقط با اتصال لوله های ورودی و خروجی و یک برق ورودی سیستم سرمایش را راه اندازی کرد. در این صورت نیازی به محل جدا برای نصب و پمپ و کلکتور های مخصوص و منابع و فلوسوئیچ و دیگر ملزومات نمی باشد و تمامی این موارد روی خود مینی چیلر نصب و آماده بهره‌ برداری است. البته بسته به نوع کاربری و قیمت دستگاه ممکن است برخی از این موارد روی دستگاه تعبیه نشده باشد.

تفاوت مینی چیلر و چیلر

اگر چه به‌ نظر می ‌آید این سیستم ‌ها تفاوت چندانی با یک دیگر نداشته باشند، تفاوت ‌های زیادی میان آن‌ ها به چشم می ‌آید. معمولا این سری از دستگاه‌ ها از کمپرسور های متنوعی برخوردار هستند. از آن ‌جایی‌ که مینی چیلر ها معمولا تناژ بسیار محدود تری را پوشش می ‌دهند، نیاز به استفاده از کمپرسور های قدرتمند ندارند و استفاده از کمپرسور هایی از نوع اسکرال برای آن ‌ها کفایت می ‌کند.

این‌ در حالی ‌است که چیلر ها از کمپرسور های به ‌مراتب قدرتمند تری بهره می ‌گیرند. از انواع کمپرسور های حرفه ‌ای در این خصوص باید به اسکرو، پیستونی و سانتریفیوژ اشاره کرد. البته در چیلر ها نیز از کمپرسور اسکرال استفاده می ‌شود که بسته به نوع کارآیی آن ‌ها است. علاوه ‌بر کمپرسور، این سیستم ‌ها از جهات مختلفی با یک دیگر تفاوت دارند، این تفاوت ها عبارت است از:

تفاوت در نوع طراحی و ساخت متفاوت

از نکاتی که باید هنگام مقایسه چیلر و مینی چیلر درنظر گرفت آن است که طراحی قطعات داخلی آن‌ ها نیز تفاوت ‌هایی دارد که سبب تغییر در وضعیت عملکرد این سیستم ‌ها خواهد شد. به‌ عنوان مثال نحوه اتصال قطعاتی مانند منبع انبساط و پمپ آب در چیلر و مینی چیلر کاملا متفاوت است. به‌ این‌ صورت که این قطعات در بخش ‌های داخلی مینی چیلر نصب شده ‌اند، در حالی که به‌ صورت مجزا و جداگانه در چیلر ها قرار می ‌گیرند.

تفاوت در نوع ظرفیت مینی چیلر

از دیگر مسائلی که سبب ایجاد تفاوت و تمایز میان چیلر و مینی چیلر ها می ‌شود، قدرتی است که در خنک ‌کردن هوای محیط یا تهویه آن دارند. در حالی‌که مینی چیلر ها برای خنک ‌سازی محیط ‌های نسبتا کوچک یا متوسط مناسب هستند و تناژ تبرید نهایتا 12 تنی دارند، چیلر ها توان بالا تری خواهند داشت و توان آن‌ ها از 10 تن بیشتر است.

تفاوت در نوع کندانسور

چیلر و مینی چیلر ها همچنین از لحاظ نوع کندانسور نیز تفاوت ‌هایی با یک دیگر دارند. ابتدا بهتر است بگوییم که کندانسور همان قطعه ‌ای است که با دریافت حرارت از مبرد سبب خنکی آن می‌ شود. معمولا کندانسور ها به چند شکل وجود دارند که باید به انواع هوا خنک یا آب خنک اشاره کرد.

هر یک از این محصولات می ‌توانند از انواعی از این کندانسور ها استفاده کنند و بر اساس این تقسیم ‌بندی با یک دیگر تفاوت دارند. در صورتی‌ که چیلر های آبی از خنک ‌کننده آبی استفاده می‌‌ کنند، چیلر ها یا مینی چیلر های هوایی نیازی به آب نخواهند داشت.

کاربرد مینی چیلر ها

یکی از مهم‌ ترین ویژگی‌ مینی چیلر ها این است که به‌ عنوان سیستم ‌های تهویه به ‌کار گرفته می‌ شوند. در واقع عملکرد تبریدی آن ‌ها در این شرایط با شدت کم تری انجام می‌ شود. هوای مانده در محیط داخلی گرفته می ‌شود و هوای تازه تولیدی به محیط داده می‌ شود. این مسئله مخصوصا در محیط ‌های اداری و کارگاه ‌های بسیار مورد نیاز است. البته تهویه فضا های خانگی نیز از این طریق امکان ‌پذیر خواهد بود.

در بسیاری از موارد از انواع مینی چیلر های سرمایشی استفاده می‌ شود. عملکرد این سیستم ‌ها به ‌‌گونه ‌ای است که با به‌ کار گیری گرمای دریافتی از هوا، اقدام به تبدیلات حرارتی می ‌کند و سپس هوای سرد تولید شده را به واسطه فن کویل و سیستم هدایتگر به محیط داخلی ساختمان‌ ها وارد می ‌کند.

اگر چه این سیستم ‌ها معمولا به‌ عنوان وسایلی برای سرمایش شناخته می‌ شوند، نسل ‌های امروزی آن ‌ها قادر هستند که با عملکرد های ویژه ‌ای به تولید گرمایش بپردازند. در این‌ صورت با ایجاد گرمایش در فصل ‌های سرد و سرمایش در فصول گرم سال، نیاز خریداران به بسیاری از سیستم‌ های متنوع برای این منظور بسیار کاهش می‌ یابد.

قیمت مینی چیلر

یکی از سوالات رایج کارفرمایان، قیمت مینی چیلر ها است. جدای از مشکلات ارزی و اقتصادی که ثبات قیمت ها را کاهش داده است، بسیار مهم است که در ساخت یک مینی چیلر از چه نوع قطعات و اجزایی استفاده شود. به طور مثال از چه برندی برای کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و ... در ساخت یک مینی چیلر استفاده می شود. لذا ممکن است یک طراح یا تولید کننده فارغ از بحث برندینگ، قیمتی بالا را در مقایسه با سایر رقبا به شما پیشنهاد بدهد اما این به معنای قیمت نسبتی است و حتما یک کارشناس و متخصص در این حوزه باید نظر قطعی دهد. حتما پیشنهاد می کنیم که اگر با سیستم های تهویه مطبوع و تبرید آشنایی ندارید، مقایسه دو مولفه کیفیت و قیمت را به یک متخصص امر بسپارید تا با خیال آسوده خرید مینی چیلر خود را انجام دهید. در نظر داشته باشید که سیستم های برودتی و تهویه مطبوع بسیار بر روی تنفس و آرامش انسان ها تاثیر دارند و قیمت را همیشه بر کیفیت ترجیح ندهید. به همین دلیل در پیش فاکتور های ارائه شده توسط تولید کنندگان یا فروشنگان حساسیت بیشتری بر روی اطلاعات فنی داشته باشید تا یک متخصص بتواند نظر قطعی خود را با توجه با نیاز و اولویت شما بهتر ارائه دهد.

عوامل موثر در قیمت مینی چیلر ها

تمام مسائل و نکاتی که در ایجاد تنوع این محصولات نقش دارند، به‌ نوعی در قیمت‌ مینی چیلر نیز تاثیر گذار هستند. بنابراین گفتنی است که بر اساس آن که مینی چیلر انتخابی شما از کدام‌ یک از موارد زیر برخواردار است، قیمت ‌های متنوعی خواهد داشت:

  • حجم مخزن
  • نوع کمپرسور
  • برند تولیدکننده
  • نوع فن کویل ‌ها
  • ابعاد، اندازه و سایز دستگاه
  • جنس بدنه و ساختار قطعات
  • ظرفیت و حجم هوای تولیدی
  • کندانسور آب خنک یا هوا خنک

علاوه ‌بر تمامی این مسائل معمولا عواملی نظیر نوسانات ارزی نیز در تعیین قیمت مینی چیلر موثر است. به‌ طور کلی باید گفت هر اندازه که این سیستم ‌ها در عرضه امکانات و خدمات بیشتر به شما موفق ‌تر عمل کنند، از قیمت ‌های نسبتا بالا تری برخوردار هستند. در ازای آن هر اندازه که سیستم تبریدی دستگاه ساده ‌تر و امکانات آن کم تر باشد، هزینه‌ های کم تری را پرداخت می ‌کنید.

خرید مینی چیلر از شرکت مهتاب گستر

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چیلر کوچک و نحوه تولید آن و همچنین اطلاع از قیمت مینی چیلر به وب سایت مهتاب گستر مراجعه نمایید.

برای ثبت سفارش با ما در تماس باشید: 09127883721 – 66706377 – 66709528

سپاس از سایت خوب یو آپلود



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان برج خنک کننده و آدرس cooling-towers-mahtabgostar.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: